xx
    HADERSLEV DRENGEKOR    
           

 FORSIDE

                                                                     

  

KORET

                                                                     

                       ´

KONCERTER

                                                                     

  

AKTUELT

                                                                    

 

FORSKOLE

                                                                    

  

SAGT OM KORET

                                                                    

  

STØTTE

                                                                    

                       ´

BILLEDER

                                                                   

.......

LYT OG SE

                                                                   

  

KONTAKT

                                                                    

  

LINKS

                                                                   

 
 

 Pressebilleder  (billeder i høj opløsning)

     

Haderslev Drengekor 2016         Haderslev Drengekor 2016

      Klik for flere  
 

 

 

 

 

Se billeder fra:

 
     
 

Wien 2015
En unik turné med uforglemmelige oplevelser. Koncerter på Schönbrunn Slot, Stephansdom, Melk Abbey. Besøg hos Wiener Sängerknaben og workshop med dirigent derfra. Haderslev-drengene imponerede overalthvor de var i den østriske hovedstad.

 

Masterclass 2015
Forud for korets turné til Wien har man inviteret dirigent Robert Rieder og sangpædagog Janko Zannos fra Wien, for at arbejde med korets og dets solister. Der blev arbejdet med værker af Tallis, Mendelssohn, Mozart og Bruckner

 

Ærø 2015
Anden weekend i juni måned drog 34 sopraner inklusiv 9 ny-oprykkede drenge fra forskolen på ø-tur til Ærø. Det blev til en skøn weekend med to koncerter: i Ærøskøbing Kirke og i Marstal Kirke. Begge steder for yderst begejstret publikum. Foruden sangen var der god tid til at pleje fællesskabet blandt drengene.

 

Festkoncert 2015 i Haderslev Domkirke sammen med pigekoret og gæstesolisterne Michala Petri (blokfløjte) og Signe Asmussen (sopran). Drengene bidrog med danske sange, stor engelsk kirkemusik - bl.a. Parry's "I Was Glad" og i samspil med Michala Petri - Johann Sebastian Bachs "Jesus bleibet meine Freude". Ca. 400 mennesker overværede koncerten.

 

Aalborg-Mariager marts 2015

Med base ved den smukke klosterkirke i Mariager, går Danmarks-turnéen i 2015 nordpå med koncerter i Budolfi Kirke Aalborg og Mariager Kirke. To meget velbesøgte koncerter og en vellykket tur, der også bød på skøjteløb i Aalborg og en session parkour med instruktør i Mariager.

 

Händels Messias december 2014

Drengekorets første opførelse af det storslåede værk fandt sted i Haderslev Domkirke. To dage senere i Slesvig Domkirke. I et samarbejde med Vor Frue Cantori og under ledelse af Henrik Skærbæk Jespersen, orkestermusikere fra Sønderjylland og Slesvig.

 

Sverige 2014

Turné med fire koncerter for i alt omkring 1000 mennesker. Koncert i Københavns Domkirke, Helsingør Domkirke, Mariakirken i Helsingborg og sidst med ikke mindst: deltagelse i Sveriges største kor-festival med koncert i Lunds Domkirke.

 

 

Masterclass 2014
Lindsay Gray var rejst fra England for at arbejde med drengekoret på årets Masterclass. Margrete Enevold fra København arbejdede med solister fra koret. På koncerten fremførte koret værker af Goss, Shepherd, Gade og Händel.


 

 

Samsø 2014
Sopranerne fra Haderslev Drengekor har den sidste weekend inden skoleferien været på korturné på Samsø. En invitation, der ikke kunne siges nej til, endte med to skønne koncerter i de største kirker på øen, nemlig Nordby Kirke og Tranebjerg Kirke

 

Fyn 2014
Årets Danmarks-turné går til Syd-Fyn og byder på koncert for 150 tilhørere i Helligåndskirken Fåborg og en propfyldt Sct. Nicolai Kirke i Svendborg. Besøg i klokketårnet og arresten i Fåborg, naturama i Svendborg. Desuden besøg af kor-coach, stomp-instruktør og gode gå-ture.

 

London 2013

Årets udlandsturné gik til Englands hovedstad. Tre koncerter - bl.a. én fælles med et engelsk kor, Masterclass med Lindsay Gray, Evensong i St. Paul's Cathedral, besøg i Christ Church Oxford, Big Ben, Tower, London Eye, Chelsea fodboldstadion og en masse andre oplevelser.

 

Masterclass 2013

Underviser var for tredje år i træk domkantor fra Aarhus, Carsten Seyer-Hansen. 10 drengesolister blev undervis af Tobias Ørum fra København.

Koret arbejdede med fire satser, som alle blev præsenteret ved en koncert som afslutning på dagen:

 

Royalt besøg juni 2013

I anledning af Dronningen og Prinsgemalens officielle besøg i Haderslev by, var drengekoret blevet spurgt om at synge to numre for regentparret foran domkirken. Kareten standsede på gågaden foran drengekoret og lyttede imens koret sang to sange.

 

Festkoncert april 2013
Årets festkoncert sammen med Haderslev Domkirkes Pigekor blev igen velbesøgt. Drengekoret sang stor engelsk katedralmusik af bl.a. Stanford og Howells. Gæstesolister var sopran Ditte Højgaard Andersen og fløjtenist Bettina Zielke Jørgensen.

 

Holstebro Silkeborg marts 2013Koret er på en forlænget weekend-turné til midt- og vestjylland. Der synges koncerter i Nørrelandskirken, Holstebro samt Silkeborg Kirke. Herudover står turen på andre oplevelse som f.eks. besøg på den kongelige balletskole i Holstebro og en tur i Skøjtedisko i Silkeborg.

 

Masterclass 2012
Drengekoret undervises af Carsten Seyer-Hansen fra Aarhus, og 10 drenge undervises i solosang af sopranen Margrethe Smedegaard. Koret arbejder med engelsk musik og Gades ”Benedictus”.

 

Norge 2012

Første udlandsturné for Haderslev-drengene. Turen går til venskabsbyen Sandefjord, hvor der synges koncert i kirken. Herudover synger koret koncert i Tønsberg Domkirke, deltager i Norges nationaldag (17. maj) og har i det hele taget en fantastisk tur fuld af uforglemmelige oplevelser

 

Esbjerg 2012
En dag med udveksling i Esberg, hvor korets sopraner og alter besøger korvenner fra Treenighedskirkens Drengekor. Der arbejdes med forskellige satser for lige stemmer og dagen slutter med en minikoncert i Treenighedskirken

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 
     
     
     
 
         
         
 

HADERSLEV DRENGEKOR              DOMKIRKEPLADSEN 5               6100 HADERSLEV